Larimar - Leaf your footprint

Holistic Lifestyle & Wellness

Boost je immuunsysteem

15 mei 2020

Holistische therapie en Reiki versterken het immuunsysteem en het zelfhelend vermogen, verlagen stress en pijn, verhogen je energie en zelfvertrouwen. In mijn ogen de beste oplossing in deze tijd. Echt 100% voorkomen dat je in aanraking komt met bacteriën, virussen en andere ziektekiemen, is onmogelijk. Daarom is het veel belangrijker dat je natuurlijke afweersysteem sterk genoeg is.


Lichaam en geest zijn in interactie met elkaar. In deze tijd van het Corona-virus is het niet zo raar dat je meer angstgevoelens en stress ervaart. Zowat alle informatie die we al weken/maanden tot ons krijgen heeft betrekking op angst. Lees de koppen maar eens in een willekeurige (online) krant. Door angst krijgt je lichaam een teken om in noodtoestand te gaan. En stress verlaagt het immuunsysteem. Het is belangrijk om je angsten te voelen, toe te laten en juist niet weg te stoppen. Gevoelens willen en moeten gezien worden. Als je ze herkent en voldoende vertrouwen hebt in je eigen weerstand en immuunsysteem, laat je ze gemakkelijk los. Als je daarna met wat simpele technieken de spanning leert los te laten uit je lichaam en spieren en je ademhaling weer rustig wordt, geef je het lichaam een signaal dat het veilig is en doorbreek je deze vicieuze cirkel.


Ben jij toe aan een heerlijk ontspannende Reiki-behandeling, wil je graag een intakegesprek over de mogelijkheden die ik voor je heb qua trajecten of wil je kennismaken met meditatie? Neem dan contact met me op! Whatsapp: 06-83402576


Liefs, Bianca