Larimar - Leaf your footprint

Holistic Lifestyle & Wellness

Hoe zorg ik voor een snelle energy boost?

21 januari 2020

Hoe zorg ik voor een snelle boost? Met een likje crème!

Ik verveel me niet sinds de praktijk geopend is. En daar ben ik uiteraard superblij mee! Alleen soms schiet de mogelijkheid om mezelf op tijd een energy boost te geven er een beetje bij in. Iets met ‘schilder’ en ‘eigen huis’…, zeggen ze dan.


In drukkere, onrustigere weken kom ik erachter dat ik er gewoonweg niet aan toekom om mezelf even op te laden en dat is natuurlijk niet erg handig. Twee maanden geleden kwam ik in contact met Natural Upgrade by Nicole Jansen. Nicole is niet alleen een heel fijn mens maar ook de bodybutter die ik gekocht en geprobeerd heb, blijkt een fantastisch product.


De Body Butter Lavendel smeer ik op m’n handen, zodat ik in verbinding blijf met mezelf terwijl ik mijn cliënten help. Met deze extra ondersteuning sta ik klaar voor anderen, maar zonder dat ik erop leegloop. De crème ruikt lekker en de geur is niet overheersend. Hij trekt bovendien snel in, en dat vind ik heel fijn want ik kan absoluut niet werken met plakhanden. Nog een voorbeeld, laatst had ik een overbelaste plek in mijn pols. Dat is sowieso een gevoelige plaats voor me. Ik heb jaren geleden RSI gehad en eind 2018 zat daar een ganglion cyste welke ik behandeld heb middels holistische therapie. Ik smeerde een heel klein beetje crème op deze plek. Mijn pols begon een beetje te tintelen en ik voelde meteen een verlichting. Drie uur later realiseerde ik me dat de pijn waarmee ik een paar dagen had rondgelopen weg was. Inmiddels zijn we en week verder en is de pijn weggebleven. Het heeft zijn werk gedaan!


Waar denk ik dat de bodybutter geschikt voor is? 

Ik zou het toepassen als ondersteuning bij een energietekort, wat meestal duidt op een slechte aarding of verlies van verbinding met jezelf. En voor innerlijke rust na een drukke dag. Maar dus ook bij (onverklaarbare) pijnklachten. De toepassingen zijn eigenlijk talloos. Een perfecte aanvulling op mijn energetische en holistische therapie.


Wil je ook weten wat de Natural Upgrade Bodybutter voor je doet? Vraag er gerust naar als je bij me bent voor een behandeling. De ervaring is voor iedereen anders en soms heb je innerlijke rust nodig en soms juist een oppepper. Het beste is dus als je het even uitprobeert.


Wil je deze bodybutter of een ander product uit de Natural Upgrade-lijn bestellen? Dan neem ik graag contact op met Nicole voor je.


Liefs, Bianca