Larimar - Leaf your footprint

Holistic Lifestyle & Wellness

In de ban van Corona

3 maart 2020

Lieve allemaal,


De wereld is in de ban van het Coronavirus (COVID-19). Misschien ben je bang, al dan niet voor jezelf. Misschien namelijk juist voor anderen om je heen, omdat ze oud zijn of ziek.


Ik geloof dat bij ziekte, pijn of andere signalen jouw lichaam je iets probeert te vertellen. Net zo zeer geloof ik dat op dit moment de aarde ons iets wil zeggen. Een tsunami, een vulkaanuitbarsting maar dus ook de uitbraak van een virus, zie ik als een waarschuwing. De wereld wil ons vertellen dat we zuinig moeten zijn op onze naasten, onze leefomgeving en onze aarde. Ik wil me niet mengen in alle complottheorieën die ik tegenkom in de (sociale) media. Deze zijn gebaseerd op angst. Op waar we bang voor zijn en op wat we niet willen. Zowel in de praktijk als privé richt ik me op de mooie, positieve boodschap die ons lichaam en onze leefomgeving ons wil vertellen. Op de kans die we krijgen uit zorg en liefde.


In holistisch aspect zijn onze cellen allemaal verbonden. Op dezelfde manier zijn wij mensen met elkaar verbonden. Onze gezondheid is ons grootste goed. Wees zuinig op jezelf en elkaar. Wees lief voor jezelf en elkaar. En doe hetzelfde voor de wereld om je heen.


Note: Praktijk Larimar heeft (nog) geen extra maatregelen getroffen omtrent het Coronavirus. Hygiëne staat bij ons sowieso hoog op de lijst. Voel je je niet lekker en twijfel je of je de afspraak door moet laten gaan, bel me dan minimaal 24 uur van tevoren en dan maken we gewoon een nieuwe afspraak.