Larimar - Leaf your footprint

Holistic Lifestyle & Wellness

Het mooiste cadeau voor moederdag!

4 mei 2020

Geef jouw mama in deze bijzondere onvergetelijke tijd een ontspannende behandeling (op afstand) cadeau! Bel me even en dan maken we een mooi cadeau op maat!


Hoe ga jij om met deze 'bijzondere’ tijd waarin er veel van ons gevraagd wordt?


De een noemt dit een angstige tijd, voor de ander blijkt dit juist een hele inspirerende fase. Hoe dan ook, een bijzondere tijd is het zeker. Ik merk bij mijzelf dat ik meer dan normaal in mijn hoofd zit. Daardoor word ik sneller onrustig en moet ik echt zoeken naar ontspanning. Met behulp van meditatie keer ik naar binnen en voel ik wat mijn lichaam me wil vertellen en wat ik nodig heb. Ik kan al twee maanden niet paardrijden en dat helpt mij normaal gesproken om alle energie die ik meeneem vanuit mijn sessies los te laten. Ik moest dus op zoek naar een andere manier. Gisteren heb ik voor het eerst sinds de ‘intelligente lockdown’ met een vriendin afgesproken en hebben we een 1,5-meterafstand wandeling gemaakt van anderhalf uur. Het was zo bevrijdend!


Ik geef mijzelf ook elke dag Reiki. Reiki ondersteunt mij om tot rust te komen. Reiki kan jou ook ondersteunen. En dat kan zelfs op afstand! Vanuit mijn eigen rustige plekje thuis, kan ik je rustgevende energie sturen. Bijzonder. Zeker! De eerste keer dat ik Reiki op afstand mocht ervaren, ging er een wereld voor me open. Ja, waarom kan ik wel draadloos bellen en heb ik hier niet eerder over nagedacht? Hoe vaak had ik wel niet een ‘lijntje’ met een familielid of vriendin? Dan dachten we hetzelfde op hetzelfde moment of stonden ze ineens voor de deur terwijl ik me een seconde daarvoor nog afvroeg hoe het met ze was. En nu kan ik dus een energetische verbinding creëren tussen jou en mij. Op die manier krijg jij precies wat jij nodig hebt op dat moment. Blokkades oplossen, (emotionele) pijn verzachten, spanning loslaten, etc.


En of je nu al bekend met Reiki of niet, een Reiki-afstandsbehandeling is geschikt voor iedereen!


Wat is er mooier dan jouw mama (of jezelf!) in deze bijzondere tijd, die we nooit meer zullen vergeten een ontspannende behandeling op afstand te geven? Is het op dit moment op de een of andere manier niet mogelijk en geef je liever een cadeaubon? 


Bel me dan even en dan maken we een mooi cadeau op maat! En bel of stuur me gerust een berichtje via 06-83402576 voor meer informatie of een afspraak.


Zorg goed voor jezelf en elkaar,

Bianca