Larimar - Leaf your footprint

Holistic Lifestyle & Wellness

Reiki Therapie

Reiki (energetische therapie) is een holistische natuurgeneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert en op alle niveaus ontspanning en verlichting geeft. 

Lees meer

Holistische Beauty Massages

Schoonheid is het resultaat van innerlijke en uiterlijke balans op alle levels. Deze massages stimuleren op een natuurlijke manier het herstel van disbalansen in lichaam en geest.

Lees meer

Persoonlijke groei

Alles staat met elkaar in verbinding, lichaam en geest dus ook. Met behulp van diverse methodieken gaat Holistische therapie gaat verder en dieper dan alleen de zorgvraag zelf.

Lees meer

Van Wens Naar Baby

Holistische ondersteuning bij een kinderwens. Zowel fysieke, als emotionele en mentale balans en ontspanning maken de weg vrij naar een verhoogde vruchtbaarheid. 

Lees meer

Workshops & Evenementen

Kom je heerlijk ontspannen tijdens een van de workshops of andere evenementen? Of ben je toe aan een welverdiende mom-cation? Slaap beter, focus beter, reduceer pijn en stress! 

Lees meer

JustStrong Clothing

Ik ben ambassadeur van JustStrong, een sportmerk met als missie om vrouwen te motiveren om de sterkste versie van zichzelf te worden; mentaal en/of fysiek. 

Lees meer