Larimar - Leaf your footprint

Holistic Lifestyle & Wellness

Me-time is een keuze

Me-time, tijd voor jezelf, heeft iedereen nodig. Tijd die helemaal 100% voor jou is, waarin alle aandacht naar jou gaat. Tijd die je helemaal aan jezelf mag besteden, zonder dat je verantwoording hoeft af te leggen aan iemand. Ook niet aan jezelf. Het is namelijk superfijn om aandacht te besteden aan jezelf naast alle taken, verplichtingen, verantwoordelijkheden en ga zo maar door.


Jezelf laten opslokken door alles houd je overigens best een tijdje vol hoor. Tot de dag dat je breekt omdat de sok niet in de wasmand ligt. Me-time zorgt ervoor dat je even oplaadt en op adem komt. Je hoofd leegmaken is net zo belangrijk als schoon ondergoed in de kast.

Reiki (energetische) therapie

Reiki brengt rust en ontspanning en bevordert een goede energiedoorstroming. Reiki brengt je in verbinding met jezelf en heeft een positief effect op je zelfvertrouwen. 


Voordelen van Reiki

Diepere ontspanning - Verwijdert energieblokkades - Vermindert stress - Verhoogt energie - Vermindert pijn - Versterkt het immuunsysteem - Verwijdert afvalstoffen - Verwijdert onderdrukte gevoelens - Zorgt voor natuurlijke zelfgenezing

Lost emotionele blokkades op - etc.

reiki, energetisch, therapie, ontspanning, rust, immuunsysteem, emotioneel, fysiek

Afspraakkaarten

Wil je meer tijd voor jezelf creëren? Dan krijg je van mij een duwtje in de rug ter motivatie! Ik heb een 10-afsprakenkaart voor je. 

Op afspraak kom je om de twee/drie weken een uur relaxen 

tijdens een heerlijke energetische behandeling. De prijs van deze kaart is 

€ 475,00 (overdag) en € 575,00 (avond en zaterdag).

Me-time onder schooltijd

De kinderen zijn naar school. Ga je werken, sporten, liggen er thuis nog klusjes te wachten of kom je even relaxen in mijn praktijk? 

Tijdens schooltijd kom je een uur relaxen tijdens een heerlijke energetische behandeling. Je betaalt per 5 keer en deze kaart is 6 maanden geldig. 


De investering voor deze vijf keer aandacht voor jezelf is slechts 

€ 225,00. Geldig op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. 

Wellness tijdens de zwangerschap

en na de bevalling!

Fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch verandert er veel in negen maanden tijd. En net als jouw lijf verandert het lichaam van je ongeboren kindje snel. Daardoor is het eigen energiesysteem van je kindje, maar ook de energie tussen jullie onderling continu in beweging. Je lichaam (en geest) is steeds opzoek naar een juiste balans. Reiki helpt deze balans te vinden en te behouden en ondersteunt de veranderingen in je lichaam en hormoonhuishouding en creëert daardoor de nodige rust en ruimte. Reiki versterkt bovendien de band tussen jou en je kindje. Deze is al hecht voordat je kindje geboren is.

Wat jij zegt...