LARIMAR - Leaf your footprint

Holistic Lifestyle & Wellness

​Holistische Beauty Massages

Schoonheid van binnen en van buiten

Schoonheid is zowel volgens de Westerse natuurgeneeskunde als de Chinese geneeskunde het resultaat van innerlijke en uiterlijke balans op zowel het fysieke, emotionele, mentale en spirituele level.

Deze massages stimuleren op een natuurlijke manier het herstel van disbalansen in lichaam en geest. 

detox, ontgiften, ontzuren, massage, voetreflex

Detox Reflex Massage

Verzuring en vervuiling van het lichaam kunnen leiden tot rimpels, huidproblemen, cellulite en vage lichamelijke klachten. Een VoetreflexPlus™ massage met ondersteuning van diverse producten, tips en adviezen zorgt ervoor dat je lichaam snel en gericht wordt gereinigd.


Deze voetreflexmassage bestaat uit een combinatie van 

Chinese en Westerse massagetechnieken.

Het ontgiften (detoxen) van je lichaam wordt steeds belangrijker in de huidige wereld met zoveel vervuiling en slechte (eet)gewoontes.


Voor een optimaal resultaat: 

een detox-kuur bestaande uit meerdere 

behandelingen en voedingsadvies.

Guasha Gezichtsmassage

Tijdens een Guasha gezichtsbehandeling wordt op het gezicht olie aangebracht en d.m.v. een Jadesteen zachtjes over de meridianen en alle acupunctuurpunten en reflexzones van het gezicht geschraapt. De gezichtsbehandeling werkt zeer ontspannend door de zachte, pijnloze massage over de huid.


Door de guasha-behandeling wordt de energie- en bloeddoorstroming van de huid verbeterd. Het zorgt voor een betere collageenproductie en daarnaast wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd, waardoor de huid er stralend gaat uitzien. Deze massage wordt altijd gecombineerd met een therapeutische behandeling van nek en schouders.


Zorgt voor o.a. een strakkere zachte huid, vermindering littekens, wallen en rimpels, betere doorbloeding, loslaten van spanningen, en nog veel meer. Maar ook effectief tegen hoofdpijn, oogklachten, gezichtsverlamming, chronische bijholteontstekingen en darmklachten.


Voor een optimaal resultaat:

een guasha-kuur bestaande uit meerdere 

behandelingen en leefstijl- en voedingsadvies.

Bindweefsel Gezichtsmassage

De bindweefsel (gezichts)massage is een zeer effectieve methode voor het verbeteren van de conditie van de huid waardoor deze stralend, strak en rimpelvrij wordt.


De bindweefsellaag van de huid bevat collageen. Naarmate we ouder worden neemt de productie van collageen af en vertraagt de stofwisseling. Ook verzorgingsproducten worden niet meer optimaal opgenomen waardoor de huid een vale teint krijgt en verslapt. Deze behandeling stimuleert het collageen en de verklevingen die in de huid zijn opgebouwd, komen los.


Zorgt voor o.a. betere huiddoorbloeding, stressreductie, verbetering opname verzorgingsproducten, verbetering van huidstructuur en teint, vermindering littekenweefsel, en nog veel meer. De massage is ook zeer effectief voor een operatie en bijvoorbeeld een botox-behandeling.


Voor een optimaal resultaat:

Een bindweefselkuur van meerdere behandelingen.