Larimar - Leaf your footprint

Holistic Lifestyle & Wellness

Schoonheid van binnen en van buiten

Schoonheid is zowel volgens de Westerse natuurgeneeskunde als de Chinese geneeskunde het resultaat van innerlijke en 

uiterlijke balans op zowel het fysieke, emotionele, mentale en spirituele level. Deze massages stimuleren op een natuurlijke 

manier het herstel van disbalansen in lichaam en geest. 

detox, ontgiften, ontzuren, massage, voetreflex


Detox Reflex Massage

Het ontgiften (detoxen) van je lichaam wordt steeds belangrijker in de huidige wereld met zoveel vervuiling en slechte (eet)gewoontes.


Verzuring en vervuiling van het lichaam kunnen leiden tot rimpels, huidproblemen, cellulite en vage lichamelijke klachten. Een VoetreflexPlus™ massage met ondersteuning van diverse producten, tips en adviezen zorgt ervoor dat je lichaam snel en gericht wordt gereinigd. 


Bij o.a. emotionele problemen; stress-gerelateerde klachten; vermoeidheid; slaapproblemen; nekklachten; rugklachten; hoofdpijn; spijsverteringsklachten. Deze voetreflexmassage bestaat uit een combinatie van Chinese en Westerse massagetechnieken. 


Voor een optimaal resultaat:

een detox-kuur bestaande uit meerdere

behandelingen en voedingsadvies.


Guasha Gezichtsmassage

Tijdens een Guasha gezichtsbehandeling wordt op het gezicht olie aangebracht en d.m.v. een Jadesteen zachtjes over de meridianen en alle acupunctuurpunten en reflexzones van het gezicht geschraapt. De gezichtsbehandeling werkt zeer ontspannend door de zachte, pijnloze massage over de huid.


Door de guasha-behandeling wordt de energie- en bloeddoorstroming van de huid verbeterd. Het zorgt voor een betere collageenproductie en daarnaast wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd, waardoor de huid er stralend gaat uitzien. Deze massage wordt altijd gecombineerd met een therapeutische behandeling van nek en schouders.


Zorgt voor o.a. een strakkere zachte huid, vermindering littekens, wallen en rimpels, betere doorbloeding, loslaten van spanningen, en nog veel meer. Maar ook effectief tegen hoofdpijn, oogklachten, gezichtsverlamming, chronische bijholteontstekingen en darmklachten.


Voor een optimaal resultaat:

een guasha-kuur bestaande uit meerdere

behandelingen en leefstijl- en voedingsadvies.


Bindweefsel Gezichtsmassage

De bindweefsel (gezichts)massage is een zeer effectieve methode voor het verbeteren van de conditie van de huid waardoor deze stralend, strak en rimpelvrij wordt.


De bindweefsellaag van de huid bevat collageen. Naarmate we ouder worden neemt de productie van collageen af en vertraagt de stofwisseling. Ook verzorgingsproducten worden niet meer optimaal opgenomen waardoor de huid een vale teint krijgt en verslapt. Deze behandeling stimuleert het collageen en de verklevingen die in de huid zijn opgebouwd, komen los.


Zorgt voor o.a. betere huiddoorbloeding, stressreductie, verbetering opname verzorgingsproducten, verbetering van huidstructuur en teint, vermindering littekenweefsel, en nog veel meer. De massage is ook zeer effectief voor een operatie en bijvoorbeeld een botox-behandeling.


Voor een optimaal resultaat:

Een bindweefselkuur van meerdere behandelingen.


Japanse Gezichtsmassage

Meer dan een anti-verouderingsmassage!

Deze traditionele Japanse Gezichtsmassage dateert uit de vijftiende eeuw en werd toen uitsluitend gebruikt door de keizerlijke familie en de Japanse elite. Het is een efficiënte natuurlijke behandeling om de huid jong te houden en veroudering van de gezichtshuid te vertragen. Het is een gezichtsmassage die de voorouder is van het ontstaan van Shiatsu. Maar het is nog meer dan dat!

De behandeling is gebaseerd op het versterken van de energie van de huid door massage van de energiebanen en acupressuur in het gezicht. Deze massage regenereert de gezichtshuid, verbetert de bloedcirculatie, verwijdert toxines en dode huidcellen, bevordert de ontwikkeling van collageen, ontspant de huid, vermindert stress en spanningshoofdpijn.


In de traditionele Japanse geneeskunst wordt de levensenergie (ki) gestimuleerd om de drie factoren (fysieke, psychische en spirituele gezondheid) in balans te brengen. Hoewel alleen het gezicht wordt gemasseerd, zal het aanvoelen alsof het gehele lichaam gemasseerd is. De massage heeft een diepe ontspannende werking en is daarom ook een goede aanvulling op andere massages.


Anti-cellulite massage

Als je last hebt van cellulite (sinaasappelhuid) komt dit door een verstoring van het bindweefsel en de toename van vetcellen in de onderhuid. Deze uitgebreide behandeling bestaat uit VoetreflexPlus™-, lichaams- en cuppingmassage.


Cupping is een eeuwenoude behandelmethode waarbij kleine glazen bollen met een diameter van ong. 3-6cm op de huid geplaatst worden en vacuüm gezogen. Hierdoor worden bindweefsel en spieren gerekt. Dit zorgt voor een betere doorstroming in bloed- en lymfevaten. Meridianen en huidzenuwen worden geprikkeld. Verkleefd bindweefsel wordt losgemaakt en gespannen spieren kunnen zich ontspannen.


Cupping vermindert pijn en ontstekingen, versterkt het afweersysteem en versnelt de afvoer van afvalstoffen. En is daardoor niet alleen voor mensen met cellulite maar ook zeer geschikt voor mensen die last hebben van reuma, fibromyalgie, migraine, stress, vermoeidheid, een slechte doorbloeding, vochtophopingen en bij overbelasting.


Cellulite is niet leeftijdsgebonden en het maakt ook niet uit of je dik of dun bent. Maar dat is meteen ook de reden dat een zomaar een willekeurig dieet voor gewichtsafname niet zal helpen om deze cellulite te verminderen. Alleen door de combinatie van de juiste voeding, beweging en intensieve massage zal de cellulite verminderen of zelfs geheel verdwijnen. 


Voor een optimaal resultaat: een massagekuur in combinatie met advies over voeding, beweging, zelfmassage en eventueel supplementen.