Larimar - Leaf your footprint

Holistic Lifestyle & Wellness

Van vrouw naar mama

De reis van wens naar baby is een reis naar het onbekende, het kan een ervaring zijn van liefde, vertrouwen en verbinding, maar ook van angst, twijfel en teleurstelling. Langdurige fysieke en/of mentale stress heeft invloed op de hormonale balans en de doorbloeding. Je lichaam gaat in overlevingsstand, in deze toestand zal herstel een prioriteit voor je lichaam zijn en zwanger worden niet op de eerste plek staan. Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden. Wanneer een zwangerschap uitblijft, kan dit enorme gevolgen hebben voor de mind en jullie relatie.


Zowel fysieke, als emotionele en mentale balans en ontspanning zullen de weg vrij maken naar een verhoogde vruchtbaarheid. Ik kan en mag je geen baby beloven. Wel versterk je de verbinding met jezelf en je partner en ontstaat er (weer) meer plezier in het leven. 

Een kindje is dan de kers op de taart!


In het buitenland is holistische therapie in een vruchtbaarheidstraject al heel bekend, in Nederland nog niet. Ook rondom de bevalling en daarna als kersverse ouder kan holistische en energetische therapie een welkome aanvulling zijn. Ook als er geen negatieve signalen zijn!

kinderwens, kind, baby, ongewenst, kinderloos, vruchtbaar, onvruchtbaar, ziekenhuis

Wishful

Met alle vragen ben je welkom. Het optimaliseren van jouw vruchtbaarheid zit meestal niet in slechts één aspect. Vaak wordt de winst behaald door het combineren van verschillende therapieën en de expertise van specialisten.


Wat gaan we doen?

  • Vruchtbaarheidsverbetering
  • Verbetering van de bloedsomloop, dus ook de organen in het reproductieve systeem, en daardoor verbeterde kwaliteit van ei- en/of zaadcellen
  • Verbetering van de hormoonproductie
  • Verbetering aan- en afvoer van voedingsstoffen en afvalstoffen
  • Verbetering van het immuunsysteem
  • Vermindering van fysieke, emotionele en mentale stress
  • Opruimen van blokkades

Dit traject duurt telkens 3 maanden. 

Daarna volgt een evaluatie en zetten we de volgende stap. 

SUCCESVERHAALIn het zonnetje ...