Larimar - Leaf your footprint

Holistic Lifestyle & Wellness

Volle maan (groepssessie)

Tijdens de volle maan is het een extreem gunstige tijd om te werken aan jezelf, om oude blokkades en andere ‘rommel’ op te ruimen. En om nieuwe plannen vorm te geven. Zoals de aantrekkingskracht van de maan eb en vloed veroorzaakt, zo heeft de maan ook invloed op ons.

Kijk in de agenda!

Reiki op afstand (groepssessie)

Gewoon thuis Reiki ontvangen! Het is een groepssessie, maar dat zal je niet merken. Het blijft een persoonlijke ervaring.

Iedereen ervaart Reiki anders.  Hoe vaker je Reiki ontvangt, hoe sterker de werking.Kijk in de agenda!

Zoutkamer (groepssessie)

Heerlijk ontspannen in de zuivere lucht! In een sessie komen de twee krachten van het zuiverende zout en de pure Reiki-energie samen. Natuurzout en energetische therapie versterken elkaar.
Kijk in de agenda!

Meditatie (groepssessie)

In een groepsbijeenkomst volg je een geleide meditatie. Ervaar diepe ontspanning en laad jezelf op voor de komende week. Wil jij mediteren, maar weet je niet hoe? Geen probleem dan is dit ook (juist) voor jou een geschikte bijeenkomst. 


Kijk in de agenda!

Mommy Magic

Jij hebt een mom-cation verdiend!

Ik hoor het best vaak: "... even geen mama zijn..."

Maar ben je niet gewoon altijd mama? Ook als je even kiest voor een momentje voor jezelf? Omdat je naar de kapper gaat, met vriendinnen een wijntje drinkt, met je partner uiteten gaat of zelfs alleen op reis? Ik vind van wel, en ik vind ook dat je daar enorm trots op mag zijn. Het is toch een welverdiende titel?! En daarom heb jij een mom-cation verdiend! Of twee, of misschien wel tien! Van een uurtje of een dag. Van een weekend of een week. Alles mag niets moet. Heerlijk!!!

Highlights zijn:

  • Vertrouwen op jezelf.​​
  • Beslissingen nemen vanuit intuïtie.
  • Visionboard maken.
  • Bewuster in het hier en nu zijn.

Agenda: i.v.m. het Coronavirus zijn deze evenementen even uitgesteld, maar kijk even bij Reiki Therapie of de Beauty massages, voor een fijn uurtje me-time.

Wat jij zegt...